ZooEasy en Anymal bundelen hun krachten om kinderboerderijen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met jouw input kun je ze helpen om hun diensten nog beter te maken. Daarom hebben ze een korte vragenlijst opgesteld. Vul de vragenlijst in en kunnen ondersteunen en maak kans op €250 verdienen voor jouw kinderboerderij.

Het invullen duurt enkele minuten en je antwoorden worden vertrouwelijk behandeld. Je kunt de vragenlijst invullen tot 1 juli 2024

Vul de vragenlijst hier in

 

ZooEasy en Anymal voor je dieradministratie

Misschien maak je al gebruik van Anymal en/of ZooEasy bij het beheren van de dieradministratie op jouw kinderboerderij. Met ZooEasy kun je allerlei gegevens bijhouden, zoals afstammingsinformatie, inteeltberekeningen en gezondheidsuitslagen van al je dieren. Bovendien is er een handige koppeling met I&R. Deze koppeling geeft bijvoorbeeld geboortes en afvoer en het medicijnlogboek direct door. De gegevens worden veilig opgeslagen in de cloud en je kunt vanaf verschillende locaties met meerdere medewerkers inloggen om gegevens in te voeren.

Anymal is dé mobiele app voor hobbydierhouders. Hiermee houd je gemakkelijk de belangrijkste gegevens over je dieren bij. Stel bijvoorbeeld herinneringen in, upload foto’s of bestel mestonderzoek. Door de samenwerking tussen ZooEasy en Anymal kun jij je blijven concentreren op de verzorging van de dieren op jouw kinderboerderij. Het is gemakkelijk, tijdbesparend en voldoet aan wettelijke verplichtingen rondom de registratie van dieren op een kinderboerderij.

Jouw mening telt!

We zijn benieuwd naar hoe ZooEasy en Anymal jouw kinderboerderij het beste kunnen ondersteunen bij het beheren van jullie dieren. Onder de deelnemers verloten zij begin juli €250,- voor de kinderboerderij! Een welkome verrassing, toch? Namens ZooEasy en Anymal bedankt voor je betrokkenheid!

Contact

Erik Reudink
Directeur ZooEasy
info@zooeasy.com