Het bestuur

Het bestuur heeft tenminste 3 en maximaal 7 leden. Bestuursleden zijn bij voorkeur afkomstig uit zoveel mogelijk verschillende disciplines van de kinderboerderijen.

We stellen ons graag even voor:

Connie Raaijmakers (voorzitter)
Als bestuurder heb ik 30 jaar het groeiproces begeleid van het MEK in Oosterhout. Wat begon als een vrijwilligersorganisatie, werd een kinderboerderij en een professioneel milieu educatie centrum en nog steeds ook veel enthousiaste vrijwilligers. In die periode heb ik zelf veel geleerd en die kennis en ervaring zet ik graag in voor de vSKBN.
Corrie Reijnhout (secretaris)
Hoe waardevol is het dat we in Nederland locaties hebben waar je in contact komt met natuur, milieu, duurzaamheid, (landbouw-) huisdieren. Voor Utrecht Natuurlijk waarvan ik tot februari 2019 directeur was, is dat voor vijf stadsboerderijen dagelijkse kost. De vSKBN-locaties inspireren tot een duurzame en gezonde leefstijf. Dat is me veel waard. Ik help graag mee om hierin een hoge kwaliteit te bereiken en te behouden.

Avinash Krishnasing (penningmeester)

Mijn achtergrond heeft niks met dieren te maken. Ik studeer Integrale Veiligheidskunde. Daar wordt onder andere geleerd om breed te kijken en te denken. Dit pas ik toe als secretaries bij Stichting Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof. Het is een waanzinnig mooie plek. Voor jong en oud is er educatie en kinderen kunnen weer echt leren vallen en weer opstaan. Ik vind het belangrijk dat wij elkaar kunnen vinden als boerderijen en elkaar kunnen ondersteunen. Kinderboerderijen hebben het niet altijd gemakkelijk en ik wil de boerderijen verbinden en zorgen voor een stabiel fundament waar boerderijen op kunnen bouwen en vertrouwen.
Talitha Visser
Met veel plezier en passie ben ik bedrijfsleider van NME-centrum en kinderboerderij De Elzenhoek in Oss. De afgelopen 10 jaar heb ik samen met mijn enthousiaste team medewerkers en vrijwilligers deze plek tot iets heel moois opgebouwd. Met datzelfde enthousiasme zet ik me nu ook in om van de vSKBN een vereniging te maken waar we trots op kunnen zijn. En waar je als kinderboerderij bij wilt horen.
Vacature

Nog 1 plaats beschikbaar in het bestuur. 

Contact opnemen

vSKBN is de overkoepelende organisatie voor kinderboerderijen.
Heb je een vraag die niet voorkomt in de veel gestelde vragen? Vul dan het contactformulier in.
Wil je dat wij je bellen? Noteer dan ook je telefoonnummer in het contactformulier.
Heb je een vraag voor een kinderboerderij in de buurt, neem daar dan zelf contact mee op.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder