We hebben het jullie beloofd: er gaat een frisse wind waaien door de vSKBN. Dat merk je ook aan deze uitnodiging: niet voor een Algemene Ledenvergadering, maar voor een Ledendag! Is er dan geen ALV meer? Natuurlijk wel, maar we maken er vooral een praktische dag van. Het vergaderdeel is kort en daarna praten we met elkaar over zaken waar we op de boerderij dagelijks mee te maken hebben. Van het delen van onze ervaringen en goede ideeën worden we allemaal beter en dat sluit goed aan bij onze nieuwe slogan: vSKBN: Groot en klein, samen sterk!

Daarom: van harte welkom op onze ledendag van 25 april 2019. We zijn te gast bij Aeres MBO in Barneveld. Vanaf 9.30 uur ben je al welkom. Het programma begint om 10.00 uur en rond 16.00 uur sluiten we af met een drankje. Klik hiervoor de routebeschrijving.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • We beginnen in de ochtend met de Algemene Ledenvergadering. Naast de vaste agendapunten presenteren we jullie ook ons nieuwe logo en het nieuwe ontwerp voor de website. We zijn heel benieuwd naar jullie reacties!
  • Daarna volgt een rondleiding over de locatie van Aeres met aansluitend een lunch.
  • Tijdens het middagprogramma gaan we in groepjes in gesprek over onderwerpen die direct te maken hebben met het werk op de kinderboerderijen. Je kunt nu al kiezen over welke onderwerpen je wilt meepraten. Vul daarvoor dit formulier in en stuur het mee met je aanmelding. Het aantal deelnemers per groep is beperkt, wie eerst komt, eerst maalt!
  • Traditiegetrouw sluiten we af met een drankje. Dan horen we ook graag wat je vindt van deze nieuwe opzet van een ledendag

Aanmelden:
Meld je zo snel mogelijk en bij voorkeur vóór 17 april aan bij secretariaat@vskbn.nl en geef dan ook aan of we rekening moeten houden met speciale dieetwensen.

Volmacht:
Kinderboerderijen die niet aanwezig kunnen zijn, kunnen een andere kinderboerderij machtigen om deel te nemen aan de stemming (1 volmacht per deelnemende kinderboerderij). Indien je kinderboerderij een gemachtigde is, moet de volmacht 25 april getekend worden ingeleverd bij het bestuur van de vSKBN.

Programma en bijlagen:
In de bijlage vind je ons programma en meer informatie over de thematafels en de onderwerpen. Je kunt je hiervoor vooraf aanmelden door het formulier (bijlage 7) uit te printen en in te vullen. Deze kun je mailen naar secretariaat@vskbn.nl.