Het begin is gemaakt, het eerste concept protocol voor de heropening van de kinderboerderij ligt voor je klaar. Je kunt het gebruiken als leidraad bij de voorbereidingen, zodat je er klaar voor bent als straks het licht weer op groen staat, maar ook om te laten zien dat je serieus bezig bent met het zoeken naar oplossingen voor dat ‘nieuwe normaal’.

Helemaal definitief is het stuk nog niet. We moeten nog wat puntjes uitzoeken en netjes op de i zetten. En zolang de kennis en inzichten op dit punt nog dagelijks of wekelijks veranderen, moeten we daarop binnen het protocol blijven inspelen. Toch kun je er op een goede en praktische manier mee aan de slag. Aan de hand van het protocol kun je beoordelen wat er op jouw boerderij allemaal moet gebeuren voor je op een verantwoorde manier weer open kunt, welke keuzes je daarbij kunt maken en wat je aan moet pakken.

Samen Sterk

Een ding is zeker: we zullen allemaal moeten zoeken naar creatieve oplossingen om ervoor te zorgen dat onze bezoekers straks weer volop en verantwoord kunnen genieten op onze boerderijen.
Maar daarbij hebben we jullie allemaal hard nodig. De klus waar we voor staan is voor ons allemaal nieuw en onbekend. Hoe houd je je aan het maximum aantal bezoekers op je terrein? Wat doe je met wachtenden voor de poort? Het zijn maar een paar voorbeelden van knelpunten waar we tegenaan lopen. We zijn allemaal op zoek naar goede ideeën en oplossingen en dus is het nu belangrijk om al die goede ideeën met elkaar te delen. Want vSKBN is:

Belangrijk: de enquête

Om jullie nog beter te kunnen ondersteunen zijn we op zoek naar aanvullende informatie. We hebben vragen als: konden jullie gebruik maken van de steunmaatregelen van de gemeente, verwachten jullie financiële problemen en helpt het protocol jullie bij de voorbereidingen voor de herstart?
Inzicht geeft overzicht! Daarom hebben we een korte enquête opgesteld om een beeld te krijgen van de huidige situatie en jullie mening over het concept protocol.
De link naar de enquête hebben jullie in de ledennieuwsbrief ontvangen. Nieuwsbrief niet ontvangen? Neem dan even contact op met secretariaat@vskbn.nl.

We wensen jullie heel veel sterkte, inzicht en creativiteit. Denk eraan: nog eventjes en het wordt weer leuk op de boerderij…

Bestuur vSKBN