Het gaat goed met de aanmeldingen en inmiddels zitten we vol voor mensen die willen deelnemen aan het complete programma.

Maar….. zoals je weet organiseren we in het kader van het congres op 19 september ook een Ledendag in het Watermuseum in Arnhem en daarvoor is nog wel wat ruimte.
We starten in de ochtend met de officiële conferentie, die natuurlijk in het thema staat van dit congres: Water! De dag wordt geopend door een wethouder van de gemeente Arnhem, Hein Pieper (dijkgraaf van het waterschap Rijn en IJssel) komt vertellen hoe Nederland omgaat met water en natuurlijk zijn er mooie voorbeelden van waterprojecten op kinderboerderijen in Nederland.

Na de lunch maak je kennis met het interactieve Watermuseum en natuurlijk met al die enthousiast kinderboerderijcollega’s uit heel Europa. Kortom: een dag om veel nieuwe ideeën en contacten op te doen.

Ook meedoen?
De kosten voor deelname aan deze dag, incl. lunch en een uitgebreid bezoek met rondleiding door het Watermuseum bedragen € 47,50. Doe je mee? Schrijf je dan snel in via secretariaat@vskbn.nl.